Sahraligunler Bebeğim 3 ay 20 günlük sütüm artık yetmiyor gündüzleri ara ara takviye vermek istiyorum Bebelac Gold gaz ve kabızlık yapmıyor diye duydum memnun kalan var mı kilo aldiri mi iyi mi anneler
Linamommg Sahraligunler gayet ıyı mamaların brıncısı sırasında anne sutune yakın dr tavsıye edıyor kulan pısman olmıcaksın ben kullandım gaz maz yok
Pinar_kb Sahraligunler ben 6. Aydan sonra kullanmaya başladım iyi gidiyor. 6 ay oncesinde hipp combiotic kullandık ondanda memnunduk
fatimas27 Sahraligunler canim ben kullandım memnun kaldim ama kilo aldırmadı ama sık sık hasta olmuyordu
Zeynepnisaa78 Sahraligunler Bebelac Gold benim kızıma hiç yaramadı resmen hasta etti sancı gaz kusma bilmiyorum size nasıl olur
Linamommg Sahraligunler al cıdden memnun kalcakaın gıdıp aptamıl elvolya falan alma bosa memnun kalırsın dıye dusunuyorum kalmassanda arrık baska mamalara gec her cocuuk farklıdır
Sahraligunler Linamommg Golden goat aldım tadını asla sevmedi mama çöpe gitti birde Bebelac deneyeyim
Mucizemsinsenn Sahraligunler ikizlerim var denemediğim mama kalmadı her bebek bir olmuyor ama birisi similac birisi Bebelac gold yiyor Bebelac gold yiyene Aptamil felan aşırı kabız yaptı Bebelac Gold da tüm sorunumuz çözüldü
Aysenurglc Sahraligunler selam cnm ben 10 aylıkken başladım çok şükür hiç bı şikayet olmadı kuzumda🤲tavsiye ederim ama biberona mamaya Alısan bebek memeyi birakiyo 🤦
Nisa21annesi Sahraligunler kızım 3 yaşına girecek 2 sene kullandım gayette memnumdum ☺️ Kilosu filan da gayet iyiydi
Nisa21annesi Sahraligunler hayır hiç atmadım. Mama verdim 2 yaşına kadar ek gıdaya geçtiğimizde herşeyden yedirdim şuan 3 yaşında Allahtan yemek seçmez.🙂
Gunesmay Sahraligunler 7 çeşit marka denedik. Hepsi kabız yaptı. Hipp combiotik, golden goat dahil. 4 gündür bebelac gold kullanıyoruz. Hergün kakasını çok güzel yapıyor.
Sahraligunler Gunesmay çok teşekkür ederim Allah razı olsun mamamiz golden goatti tadını sevemedi galiba çok zor içti bir kutu bitene kadar bnde bitim