yigitinanneesii Kuzular burnunu günde 2 kere izotonik ve şırıngayla temizliyorum. Bi pislik gelmiyor gibi geliyor bana. En son gece 12 de temizledim şuan burnu tıkalı gibi hırıltılı nefes alıyor. Günde kaç kere temizlemeliyim? Bebeğim 23 günlük.
Ebrarergun123 yigitinanneesii aynıyız bnm de bebişimin bir burnunda pislk var ama alamıyorum ya serum suyu izotonık su aspiratör aldım ama cesaret edemıyrm acıtır dıe hırıltı emerken yaklsık ıkı hfdr var bzde acaaba üsttk mü ddm ama doktr normal ddialıs ddi
babyruna yigitinanneesii merhaba 23 gün için uygun mu bilmiyorum ama biz 1 aylıktan itibaren bebeğimize tonimer baby kullanıyoruz. Kbb doktorumuz önermişti, o kadar iyi geldi ki temizlemeye de gerek kalmıyordu çoğu zaman sprey olduğu için kendi kendine temizleniyordu akıyordu hemen.
Busrminel yigitinanneesii bişey gelmiyorsa yoktur hırıltı sesi solunum yolları dar olduğu İçin bebeklerin ufacık bişey dahi kaçsa o ses gelir 1 haftaya düzeliyor endişe edilcek bişey yok sürekli otribebe sıkıp durmayın sakın orta kulak iltihabı olur ve aspiratörle çekmeyin kılcal damarları çok çok ince kanatırsınız allah korusun otribebe kontrollü sıkıp ters çeviriyorsunuz o kadar.
yigitinanneesii Busrminel izotonik sodyum klorür aldım serum şeklinde onu şırıngayla sıkıp ters çeviriyorum zararlı mı ki ?
Busrminel yigitinanneesii otribebe kullanıyorum ben fizyolojik serum sıkıp ters çeviriyorum akıyor zaten