Elem27 Arkadaşlar bebeğim 24 günlük açıktıkça kndiliğinden uyanyr geceleri 3 veya defa emiyr ama yarım saatt bir saat sürüyr sizce nasıl
islimkry Elem27 benimki de 25 günlük ama hiç uyanmıyor gece. Şuan uğraşıyorum ama bana mısın demiyor 😕
ftmgz Elem27 bence iyi ben bebeğimi hiç uyandırmadım hep kendi uyanıyor 2 veya 3 saatte bir suan gazlı daha az uyuyor ama
islimkry Ipek1405 yok çok şükür hiç olmadı. Ama içim elvermiyor şimdi bıraksam sabaha kadar 7-8 saat uyumuş olacak 😕 kilo alımı da çok yavaş. Sütüm de yok gibi birşey. Acayip sıkılıyorum 😣😣
Zdk islimkry hayır hiçbir bebek 7-8 saat bekleyemez o kadar küçükken. 3 saatte bir emzirmelisniz 40ı çıkana kadar. Sarılık olur. Uyandırın öyle emzirin
Yasemin38 islimkry 2 3 saatte bir emmesi gerekli canım . Malum havalarda sıcak susuz kalır, açlık kan şekeri düşer ondanda uyku hali olabilir Allah korusun. Kilo alımıda azsa bol bol su için ve sık sık emzirin bebeğinizi saat hesabı yapmadan
islimkry Zdk tam bir saattir uyandırmaya çalışıyorum. Altını değiştirdim dokunuyorum filan hiç uyanmıyor. Böyle geriniyor tam uyanacak gibi ama tekrar uyuyor. Buda bi rahatsızlık belirtisi olabilir mi 😕
Serifeinc4 islimkry hava sıcak zaten ıslak mendil dokundurun yüzüne olabilir bencede 40ı çıkana kadar 7.8 saat fazla gibi geldi bilimsel birsey varmidir bilmem ama 40ı çıkana kadar uyandırmıstım ben alarm ile gerçi bizim sarılık yüksek seyirde olduğu için korkuyordum da
Zdk islimkry sarılık belirtisi olabilir. Sarılık uykuya meyil yapar. Sürekli uyumak ister. Sık sık emzirin 2 saatte bir
Zdk Serifeinc4 evet bilimsel yönü var. Şekeri düşer bebeğin baygınlık geçirir. Yeteri kadar beslenmediği için sarılık geçirir. Benim bebeğim 4 aylık oldu o bile 7-8 saat durmuyo 6 saatte uyanır en fazla
islimkry Zdk gündüzleri yapıyorum da geceler biraz böyle geçiyor 😕 haftaya kontrole gidicez doktorla da konuşcam bakalım