MLSVS Merhaba. Bu aşıların fiyatları hastaneden hastaneye değişiyor mu? Biz rotayı kaçırdık ama haftaya menenjit ve bir aşı daha söyledi doktorumuz onu olacağız. Özel aşılar tam olarak hangileri? Ben rota ve menenjiti biliyorum sadece
Zeyynep MLSVS rota 3 doz olanını yaptırıyorum her dozu 300 TL menenjit baxsero 600 TL nimenrix 400 TL 3 er doz toplamda menenjit 3000 TL bn başka özel aşı yok diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
irva MLSVS Biz 2 dozluk rota yaptırdık rotarix.Menenjit aşısı da 7.9 ve 15. Ayda bexsero 12.ayda nimenrix olarak planladı.Başka özel aşı yok.Fiyatlar değişmiyor aslında aynı 1 2 tl fark atıyorlar nedense o kadar.En son bexsero aşısının tek dozuna 533 tl vermiştim.2 gün sonra 2.dozumuz var.
BademsMam MLSVS özel aşılar pahalı olduğu için devlet karşılamıyor. Ama kesinle 2 aşıda vurulması gereken aşılar. Riskli ve ölümlü hastalıklar. Rota virüs çok yaygın zaten.
MLSVS Zeyynep menenjit nimenrix dedi galiba bize de ikisi 750 lira dedi ilk dozları. Menenjiti biliyorum ama nimenrix ne için
ZehraSareMom MLSVS Rotayı olmadık menenjitin 1.dozunu olduk haftaya 2.dozu olacağız fiyatları hastaneye göre değişiyor mu bilmiyorum
Muhasebeciana MLSVS menenjit ve rotadan baska ozel asi yok yalniz menenjitin 2 cesidi var onu soylemistir doktorunuz ikiside farkli hastaliklari kapsiyor. Biri B tipi Bexero digeride A serisi Nimenrix ve 3-4 farkli marka da daha ismi var
MLSVS Muhasebeciana menenjit nimenrix dedi o şimdi burada yazılınca hatırladım ben onu 2 farklı aşı sandım. A tipi B tipi de mi varmış…
Muhasebeciana MLSVS evet canim a ve b tipi olarak ikisi farkli sekilde hastaliklardan koruyor menenjit asisi olarak geciyor ama ayriliyor kendi icerisinde
Zeyynep MLSVS bizim doktorumuz nimenrix dozu 400 dedi baxsero 600 çok pahalı demiş size ya baya fark var bide