Aleynablt Bebeğim bugün sünnet oldu 5 ay 8 günlük çok ağlıyor kızlar çook üzülüyorum tahminen ne zaman geçer? 🥺 acaba bebekleri sünnet olan anneler neler yaptılar, nasıl geçti, nasıl bir yol izlediler🙄
KahramanAnne Aleynablt canım bizde tam 5 aylıkken olmuştuk. İlk gece çok zor geçiyor ama ikinci gün hafiften rahatlamaya başlıyor biz 3. Gün baya iyiydik
herseyguzelolacakk Aleynablt ilk iki gün her çişinde ağladı benim bebeğimde. 11 aylıktı sünnet olduğunda. 3. Gün daha iyiydi. Sonrasında hergün duş aldırdım dr öyle söyledi. Çok iyi geliyor. Bide pipiyi çekme hareketi yaptım. Kantaron yağı sürdüm bol bol. 1 hafta içinde dikişler düşmeye başladı. Sonrasında da tamamen iyileşti çok şükür 🙏🏼
Duygusuz Aleynablt 4 aylıkken oldu gecen ay2 gün cok agladı siz agrı kesici verin ben verememiştim alerji yapıyordu. 2 gün cok agladı 1 haftada tamamen iyileşti az sabır
Aleynablt Teşekkür ederim kızlar cidden bu günü beynimden silsinler istiyorum çok canı yandı garibimin🥺
daytime Benim oğlum da 3 aylık. Yakında sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Buradaki yorumları okuyayım ben de.
Damla90 Aleynablt ilk gün biraz ağlaması olur ama merak etmeyin çok hızlıca iyileşecek. Ben ilk günler dolven verdim 6 saatte bir o da iyi geldi. Biz 2ci günden sonra her gün her bez değişiminde pipiyi yıkadık ve kantaron yağı sürdük dikişler hızlıca düştü, yara görüntüsü de hemen düzelmeye başladı. İyileştğinde iyi ki yaptırmışım bu dertten erken yaşta kurtulduk diyecekseniz 1-2 güncük sabır 🙏🏻🙏🏻 🧿