Aysealprsln Arkadalslar bebm tek meme emiyor diğeri uclu deil ondanmi istemio bilmiyorum böyle bisey yaşayan varmı biri küçük biri büyük gögsumun emdiği meme büyük diğeri ufak yanı 🙆♀️sağıp boşaltmamalıyım sizce onu
Bursa1628 Aysealprsln benim bebeğimde öyle yapıyordu başta birinin ucu daha küçük zaten göğüslerim küçük benim 😂 sonra baktım olmayacak hep o küçük uçludan başladım emzirmeye alıştı artık çok şükür ikisini de emiyor 😂
Nez122 Aysealprsln benim kızım hiç almadı tek göhüsümle emdi şuan iki yaşına girecek daha tek göhüsümü emiyor düzeliyor bence eski haline göhüsler süt bitince
Erimdeniz1730 Aysealprsln benim oğlumda aynı şekilde birini daha çok ve severek emiyor diğerini çok az emiyor, uyku arasında veriyorum mecburen. Ucunda bir sorun da yok niye bilmiyorum.
Hly92 Aysealprsln Benim oğlum da ilk başta tek meme emiyordu emmediği mememde artık hastanede şişti içi süt dolduğu için sağdım sağman gerekir memen zarar görmesin şişiyor ağrı yapıyor sonra eve geldiğimiz de emmediği memeyi sağarken süt çok geldiği için pompayı bırakıp oğlumu aldım mememe ve tuttu şuan emiyor ikisini de 😅😅