Miskokuluevlat Neslihansr biliyorum canım bende korka korka başladım bi anda oturtma gün gün alıştır hiçbi şey olmuyo 😊
Kaaniko Neslihansr evet doktorun oturtabilirsin demesine rağmen bende bi tereddütte kaldım 😄deniycem yavaş yavaş bakalım
Elissaaaaaa Neslihansr ya bende oturtmak istemiyorum ama kızım oturmak istiyor desem zorla kalkmaya çalışıyor bende doktoruma sordum çocuk kendi karar verir dedi karışmayın oturmak istiyorsa destkli oturtun öyle bel eğrilmesi falan hurafelere de inanmayın dedi
Caglaa Neslihansr ben destekli oturtuyorum. Valla bnmki 3.ayindan itibaren istiyo. Kucagmda hafiften egimlu oturuyodu simdi normal ama yine yastklar var oturuyor. 4ay 5 günlük Doktoruda onayladı.
Ferhunde Neslihansr biraz daha bekle kuzum ben 4.5 aylıkken oturtturtmaya başlamıştım ams yatır pozisyonda oturuyorsun 5.ayda doktor oturt dedi
baldanadam Bizim doktorumuz 3 aylikken oturtabilirsiniz dedi kucagimizda hem cok bilincli bir doktordur kendisi simdi 4 aylik yine destekli oturtuyorum erken
Minikheyecan Neslihansr biz 3.5 aylıktan bu yanakucakta ve koltukta destekli oturtuyoruz 4.5 aylık olduk