selinyildiz Kızlar 9 gün sonra 2 aylık olucaz sağma makinasıyla denediğimde sütüm hiç çıkmadı gibi bir şey ama oğlum emerken neredeyse yetiştiremiyor emmeye ve hiç ağlaması falan yok doyuyor yani böyle olması neden onu anlayamadım
bikerem selinyildiz oglum ilk 3 ay hep 1500gramin ustunde aldi ama makina ike 30cc bile cikmiyirdu. Hastane tipi medela,spectra kiraladim,yok yok. Ama oglum dilini degse fiskirirdi. Her meme sagima uygun olmuyor
Tubafadime selinyildiz masaallah canim makinanizda bi problem vardır yada memeniz sagima uygun değildir.
Mirayse selinyildiz yok artık cok fazla süper yani benim doktorum hep söyle söylüyor ilk ay yeten hep yeter 🙂 benimde sütüm sağınca hiç çıkmaz 10cc bile cıkmıyor ama kızı cok uslu hep tok. Bazı göğüsler sağılmaya uygun değil sanırım. Mochi aldım onunlada 30-40cc filan cıkıyor. Zaten sadece vakum yapıyor demekki sağılsa daha fazla sütüm var 🙂
selinyildiz bikerem içimi rahatlattın canım sağol bu konuda stres yapmak da istemiyorum sütüm azalır diye
selinyildiz Mirayse sağmayı denediğimde gelmediğini görünce çok korktum ama dediğim gibi oğlum emerken çok süt geliyor yetiştiremiyor emmeye çok şükür ki bir problem yokmuş çoğu kişide böyleymiş çok rahatladım sağolun 🙏🏻😊😊