SevgiLina_ nesekaan 18.ayinda biraktirdim emzik hastasydi en cok sevdigi sey emzikti. Bi anda karar verdim uclarini kopariyordu disleriyle. Avent den baska da almiyordu. 3 gun zor oldu battaniyensi filan emiyordu. Sonra alisti sukur.
haziranin25i nesekaan sadece uykuya geçişte emiyor ve daldıktan sonra atıyor. 10 15 dk emdikten sonra çıkarıyor bazen yatağında buluyor geri alıyor ağzına ama bıraktırma gibi bir düşüncem olmadı 🤭 Şuan 6 aylığız
Svnku nesekaan ne yaptınız acaba bıraktırabildiniz mi emziği. Benim bebeğim de şuan 8 buçuk aylık ve emzik nedeniyle uykuları çok bölünüyor nasıl bıraktıracağımı bilemedim
nesekaan Brcn4343 8 bucuk aylıgız bızde sadece uykuya gecerken alıyor amaa bazen uykularj emzık ıcın bölünüyor bıraktırabılır mıyım ki düsüncesindeyım :)
nesekaan SevgiLina_ uykuya gecerken alıyor bı sureden sonra kendı atıyor vermıyorum amaa 1-2 saat snra emzık ıcın uyanıyor
SevgiLina_ nesekaan anladim emzik uykuya gecisi kolaylastiriyor aslinda. Benm kizm emzigi verince kendi uyurdu simdi nasil uyuyacagini bilmiyor
-gzgl Bizde 5 aylığız ve emzik hastası burada bekleyeyim bende bıraktırmak istiyorum çünkü şimdi değil ama bi kaç içinde olursa iyi olur yoksa çene ve diş yapısını bozacak diye çok korkuyorum
-gzgl nesekaan vermemeye çalışıyorum ama durmuyor kasıyor kendini çok ağlıyor bu aralar özellikle ne yapacağımı şaşırdım bi yerde pes edip veriyorum
nesekaan Svnku benimki 10 aylık sadece uyurken alıyor uyanınca ıstemıyor ama bazen geceleri emzik ıcın uyanıyor bazen emzıksız uyuyor versemde almıyor tam anlamıyla bıraktırma olmadı daha