Arden19 kaymakliekmekkadayifi ben satarım ama hiç kullanmadım oğlum için almıştım kız mı sizin ki bilmiyorum
Nihalllll kaymakliekmekkadayifi babybjörn kanguruyu tek geçerim kesinlikle tavsiye ederim. Hem çift yönlü hem ebeveyn için bel destekli. Dolap uygulamasından ikinci el temiz bakabilirsiniz.
3434 kaymakliekmekkadayifi ben aldım fakat hiç kullanmadım duruyo garanti belgesi bile durar ama nerde taşındıgım için poşetinden çıkarmıştım yer kaplamayan poşetler varya süpürgeyle çekiliyo ona koydum ondan çıkardım 2 yöne bakılıyo siyah üzerine beyaz yıldız var deseni
Arden19 kaymakliekmekkadayifi solomombaybiymiş ya benimkinin markası burda yazmışlardı en iyi hangisi dediğimde ama oğlum sevmedi evde 5 dk denedim yok korktu taktırmadı daha küçükken almalıydım 6 aylık oldu kullanamıyorum 🤷♀️ 250 almıştık 219 düşmüş fiyatı sayfasında [bilinmeyen] sololomombaybi sayfasından bakın isterseniz mavi astronot benim ki
kaymakliekmekkadayifi Nihalllll ben dolapta istedigim hic biseyi bulamiyorum ya😀😀😀 bide babyjorn normalde de cok pahali ikinci eli bile cok pahalidir onun😀
kaymakliekmekkadayifi 3434 bebek disa donuk oturtuluyo mu? Mumkunse resim atabilir misiniz birde fiyat ne dusunuyorsunux
3434 kaymakliekmekkadayifi evet oturuyo burdan foto eklemeyi bilmiyorum😂😂eğer isterseniz dolab hesbıma eklerim
Arden19 kaymakliekmekkadayifi hiç bilmiyorum 🤷♀️ dolaba da ürün ekliyorum evimde yer yok ne desem bilemedim
kaymakliekmekkadayifi Keskeuyusamm fiyat ne dusunuyorsunuz [bilinmeyen] benimki kanguruyu seviyo sadece biraz daha saglam ve rahat bisey almak istiyorum da
UraSsmom kaymakliekmekkadayifi Ben satmayı çok düşündüm çünkü oğlum hiç sevmedi 1 kere dışarı çıktım oda 5 dkda eve döndüm. 260 liraaya almıştım şimdi sitesine baktım 209 liraya düşmüş heryöne olan. 2. Bebeme de deniyim bari siz de tanıdık birinde varsa deneyin önce bence çünkü az paralar da değil benimki boşa gitti
kaymakliekmekkadayifi Nihalllll oo gercekten mi ? Cok iyi bende bi bakiyim [bilinmeyen] insallah :) tesekkur ederim [bilinmeyen] ortalama biseyler soyleyebilir misiniz kafanizdaki fiyati :)
Arden19 kaymakliekmekkadayifi inanın ki bilmiyorum siz fikir verin bakayım düşüneyim hiç kullanamadım çünkü oğlumu taktığım gibi ağladı korkuyo herşeyden 🤦♀️