ikicocukluAnne_ Arkadaşlar baktım ben sonuçlara henüz yarın arayacağım doktoru inek sütü 0.1 yumurta sarısı da 0.1 yani negatif mi gaita daha çıkmamış pek anlayamadım
Umutluluk ikicocukluAnne_ bilgim yok ama bende yaptırmak istiyorum özelde mi devlette mi yaptırdınız ?
Seymen1905 ikicocukluAnne_ çıkmamış bişey demek oluyor benim oğlumda da oyleydi keçi sütü ne çıkmıştı bizim alerjisi
Duygusuz ikicocukluAnne_ evet negatif ama alerji testinde cıkmaması alerjisi olmadı gı anlamına gelmiyor malesef deri testi yapılmadı mı
Gulenes ikicocukluAnne_ bu kan testi mi bize de kan testi yaptılar galiba çıkmadı kan da ancak süt alerjisi diyeti yapınca bütün olumsuzluklar geçti gitti 1 haftada yani testte cikmayabiliyyir
Seymen1905 Seymen1905 ayy ben özelde yaptım bin pişman oldum araştırma hastanesinde yaptım ayrıca herşeyine baktılar hem kan hem deri testi
Minikmucizemmmmmm Seymen1905 kac aylıktı bebegınız test yaptırdıgınızda birde hangi araştırma da yaptırdınız acaba
Seymen1905 ikicocukluAnne_ hmm dikkat edin bizimde normal süte çıkmamıştı çünkü keçi yoğurdu veriyodum bende sağlıklı diye ona çıkmıştı
Duygusuz ikicocukluAnne_ deri testi de yapılsaydı keske kanda cıkmaya deri de cıkabiliyor bazen size en iyi yorumu Dr unuz yapar diyetinizi sonuclarınız göre düzenler bizde de negatif herşey ama süt ve süt ürünleri ve yumurta tavuk diyeti yapıyorum
ikicocukluAnne_ Gulenes evet. bende o aklıma geldi dün yoğurt çorbası yaptım yani o kadar mı huysuz olur ağlar bide alerji maması alıp deniycem
Duygusuz ikicocukluAnne_ siz şimdiden süt süt ürünleri diyetine başlayın Dr a gidene kadar bütün belirtiler varsa
Duygusuz ikicocukluAnne_ o zaman mamanız alerji maması olmalı yogurt peynir abur cubur bebege bisküvisi vs vermemelisiniz sizde bebeginizde paketli ürün yememelisiniz
Minikmucizemmmmmm Seymen1905 bizimki 6 aylık hafta ya İstanbul da randevu aldım bakalım bize yapacaklarmı alerji testi
Seymen1905 Minikmucizemmmmmm önce kan yapıyolar genelde daha sonra deri testi ama özel hastnaednse araştırma hastaneleri daha iyi çünkü her teste para istiyolar özelde inek sütü ile yumurta sarısına sadece 400 istediler araştırma hastanesi 15 16 farklı test yaptı keçi sütüne çıktı bizim mesela özelde keçi sütüne yapmamışlardı