GizemCengiz Arkadaslar grip olmusum. Bu donemde soguk alginligi ilaclari kullanilir mi bilen var mi doktoruma sordum kullan dedi ama size de sormak istedim sutten cocuga gececek cunku
Akcaseda GizemCengiz canım bende geip olmuştum bol bol papatya cayına limon sıkıp içtim ve emzirirken maske taktım ellerimi sürekli yıkadım cok sükür cocuguma geçmedi hiç 🥰 ve hiç ilaç kullanmadım cünkü sütten geçiyomuş bebişe 🥰
Zehrafth GizemCengiz benim de başım cok agryodu ateşim falan da vardi hastlancgmi hissettim nane limon ictim bir de parol o sutten bebege gecmiyoms canim
AnyelaMom Giizeem Emzirmemek olur mu anne sütü antikor içerir hastalıklara karşı bebeği korumaya alır. GizemCengiz İlaç konusunda pek fikrim yok fakat emzirmeyi ihmal etmeyin Bol bol emzirin maske takın evi hersabah havalandırın. İnşAllah geçmez.
GizemCengiz Baya burnum akiyor cocuga gececek diye korkuyorum. Sicak corba vitamin haplari ve balli suyla gecirmeye calisiyorum
Akcaseda GizemCengiz ben şifayı papatya çayına limon sıkıp bir kaşıkta bal atıp içmekte buldum ve sabaha karşı kalkıp içtim o sıra hastalık daha kaplıyo vücudu 5 günde gecti
Giizeem Bence emzirme canım daha önce yaptıgın stoklar varsa ondan ver bende griptim emzirdim cocuga geçti bronşlarına inmiş bide hastanede gözlem altında kalıyoruz şuan 😔
SevcanEbrar İlaç kullanmana izin verdi mi doktorum kullanma demişti çok kötü hasta olduğum halde. 3 ay hep griptim şükür kızıma hiçbir şey olmadı. Nane limon ıhlamur içtim, elimi sürekli yıkadım, nefesimi kızıma vermedim. Emzir bol bol korkma.