bebegimlebuyuyorum Kızlar çevremde süt alabileceğim yer çok uzak. Akşam alabiliyorsun sadece çiftlikten. Eşimde akşamları çalışıyor. Bebeğime yoğurt mayalamak istiyorum. Market sütüyle yoğurt mayalanır mı? Bebeğim 7+12 günlük.
JackDaniels bebegimlebuyuyorum Zaten doğrusu günlük süt yani pastörize süt ile mayalamak. Çiğ sütü evde kaynatarak bakteri ve mikroplardan arındırmamız imkansız
bebegimlebuyuyorum 3434 Evet yeni başlıcam, korkuyordum market sütüyle mayalamaya verilmez belki diye. Bir foruma sorayım dedim. Bir kez hazır muzlu yoğurt vermiştim baya kusmuştu ertesi gün.
Miniknur Günlük sütle yaptım valla. Mayan iyiyse sorun olmaz:) benim markwt yoğurduydu🤣 içine biraz toz şeker atıp dengeyi sağlıyorum market yoğurdu olunca. Ama düzgün yoğurt bulursanız onu karıştırın süte. Yine de taş valla
bebegimlebuyuyorum Miniknur Market yoğurduyla mayalıcam. Hazır maya vardırda bilmiyorum nerde satılıyor. Yurtdışında yaşıyorum ben 2 senedir. Daha tam bilmiyorum buranın ürünlerini.
Alpingo bebegimlebuyuyorum canımm hazır yoğurtlarda fazlaca şeker ve katkı maddesi var ağır gelmiştir yavrucağa,ben hep pastorilize günlük sütle yaptım doktor en iyisi öle demişti