Attilaturan Merhaba bebeğim 5 günlük. Sarılık derecesi 17 çıktı ve şuan hastanede fototerapi tedavisi alıyoruz. Bu durumu yaşayan bu tedaviyi alan annelerim benimle de paylaşabilir mi? Korkmalı mıyım? Biraz endişeliyim. Sizce iyileşir mi?
Albgy Attilaturan iyileşir tabi ki içini ferah tut her bebekte görülen bi şey hemen kendine getirirler bebişini 🙏🏼
Elif-zeynepduru68 Attilaturan Merhaba benim kızım da 14 günlük oldu bugün. Doğduktan 1 gün sonra değeri 19 a çıktı iki gün kuvozde kaldi birinci gün 13 e düştü ikinci gün 8 e düştü. Çok zor bı süreç. Aklıma geldikçe üzülüyorum ama bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli. O yüzden korkmayın iyi düşünün iyi olsun😍
Biranne0011 Attilaturan kızımda aldı ertesı gune cıkardılar korkmayın ben cok cok aglamıstım hıc bıdeycık olmuyo
Alminazli Attilaturan Geçti bile cok şükür şimdi kızım 1 yaşına giricek salı günü 😊🙏 size gecmis olsun morelinizi iyi tutun bu günleri anıp tebessüm ediceksiniz 🤗
Attilaturan Biranne0011 bende gözüne taktıkları şey yüzünden baya ağladım sanki ben bunaldım onu öyle gördükçe 😞 Rabbim evlatlarımıza şifa versin acılarını göstermesin.
Biranne0011 Attilaturan hiç korkma canım benım onun saglıgı herseyden onemlı sımdı dıyoromkı keske o gun eve gelıp dus alıp yemek yıyıp uyusaydım sabaha kadar aglamasaydım cunku kendımı yıpratıgım ıcın sutum cekıldı sen sakın yapma
Miskokulu2 Geçmiş olsun. Yeğeniminde 19 20 çıktı hep 2 aylıkken geçti. Beyaz ışık açın direk bebeğin yüzüne vursun ışık Allahın izniyle geçer inşallah. Benim kızımda olmadı çok şükür. Ebe söyledi bize çok şükür sorun olmadı. Yeğeniminde böyle geçti.
Linafiliz Attilaturan hic korkma bol bol emzir sutun yeterli degilse mama ver dussun benim kizimda 1 gece kaldi emzirdim takviye mama verdim sabaha degeri dusmustu cikmistik cok sukur suan iyiyiz gecmis olsun sizede