Umut26 Merhabalar 3 aylık ikizlerim var bakımı cok zor 3 yaşında da bi oğlum var ikizleri olupta tek başına bakanlar var mi
Sevdalianne Umut26 benim ikizlerim de 3 ay 20 günlükler. Henuz tek başıma bakmaya cesaret edemiyorum.
Ruhak Umut26 benim ikizler 1 ay 5 günlük ve 2 buçuk yaşında oğlum var. Tek bakıyorum ve çok zor. Oğlumu mecburen kreşe verdik. Yoksa çocuğum kafayı yiyecekti. Şuan çok gazlı dönemi ikizlerin kolay olan bişey yok maalesef
Ruhak Defnedeniz3461 ya canım biraz bilgi verir misn ne zamn keyifli zamanlar gelecek. Şuan ikizler 1 ay 5 günlük ve gazlılar. Nolur geçicek bu günler deyin
Zehra_Ens 2 yaşındalar tek baktım, bakıyorum. Bazı dönemler inanılmaz zordu ama her zor zamandan sonra bir ay rahat dönemim oldu. Şimdi ara ara olan didişmeleri dışında sorunumuz yok
Sevdalianne Ruhak aynen daha kolaylasacak. Benimkilere ben cok gazdan agladiklarinda birer cay kasigi kimyon verirdim kimyon çayı. Verirseniz peceteden süzün hic tortusu kalmasın
Zarem_Nehir Umut26 İnşsllah Rabbim o zorluğu bana da tattırır😊 o kadar çok istiyorum ki ikiz bebeklerim olsun hep dua ediyorum olsun diye ☺️☺️