Asafbugra Yatış kalkış saatlerine göre kaç kere uyutuyorsunuz kızlar kaç saat uyuyor bana duzenınızden bahsedermısınız ?
drn5410 Asafbugra biz 12yşz ama 15te artık tek uykuya geçilebiliyor diye biliyorum tek 2.5 3 saat uyku
Prensesannesi38 Asafbugra eğer çocuğunuz tek uyku istiyorsa uyuyabilir artık daha fazla 2 3 uyku yapıyorsada kendi ayarlıyorlar artık bu seferde uyumazsa huzursuz oluyorlar o yüzden bebeğiniz uyumak istediğinde uyusun kendisi azaltır uykusunu
CatBoy Asafbugra 29 aylık oğlum ama 15 aylıkken tek uykuya düştü oğlum. Sabah 7_8 kalkış 1 öğlen uykusu 3e kadar uyur genelde. 9 da gece uykusuna geçiş. 15. Aydan beri bu şekilde
bayankitapkurdu Asafbugra 8,5-9,5 arasında uyanıyor 12de tekrar uyku 3 e kadar uyur 10 buçukta gece uykusu. Bizim böyle. Çok rahat ediyorum
Asafbugra drn5410 oğlum erken kalktığı ıcın 11 de uyku ıstyr tekrar 1 buçuk saat uyuyor 2. Uykuyu yapyrm 1 saat uyusa bıle ağlayarak kalkıyor az gelıyor cok uyutsam ıkıncı uyku az yazıyor her okuduğum yerde gece uykusuna geç gecıyor o zamanda kafam karıştı ya
Lidya-t Saat 7 de kalkıyor ilk uykusunu 11 de uyuyor en az 2 saat uyur ikinci uykuya da 6 gibi geçiyor 1 saat uyuyor gece uykusuda 10 gibi yatar
Asafbugra Lidya-t aynı bızımkı de öyle ama ıkındı uykusundan kalkınca hep uykulu ağlıyor cok uyumak ıstyr
Lidya-t Asafbugra Valla kendi uyuyup kendi kalkıyor ağlama olmuyor ben hiç uyutmadığım için kendi ne zaman isterse o zaman uyur o zaman kalkar gece uykusuna da kendi geçer
drn5410 Asafbugra tek uykuya geçen çocukların daha geç uyandığını okumuştum 🤔 deneyin bence büyümüş artık tek uykuya geçebilir 🤔 birkaç gün zorlar belki ama alışır sonra
Ayse1989 12 ayda çift uykuyu bıraktı şuan 16 aylık doktorumuz cok normal olduğunu artık herşeyi keşfediyor dünyasında dedi sabah 7 de uyanıyor oğlen en geç 2 de yatmiş oluyor 2.3 saat uyuyor akşam 9 buçukta yatıyor
Momkids bayankitapkurdu tek uykuya düşünce gündüz daha mı geç uyanmaya başladı? Bende teke düşürmek istiyorum ama 18 aya kadar devam et iki uykuya diyorlar
Momkids Asafbugra bizimki sabah 7.30 gibi uyanıyor birşeyler yiyor oynuyor falan 10.30 da tekrar uyuyor 1 saat kadar. Sonra 4 te bi daha uyutuyorum 1-1.5 saat uyuyor. Gece 9.30-10 gibi uykuya geçiyor. Sonrası facia milyon kere kalkıp emmek istiyor çünkü😁
bayankitapkurdu Momkids evet daha geç uyanmaya başladı. 13 aylıktan beri tek uyku yapıyoruz gündüz uyku süresi de arttı 3saat uyuyabiliyor