Naturelanne16 Merhaba anneeler 7 günlük bebegim ilk kontrolnde dil bagi kisa oldugunu soyledi doktorumuZ bu durumu yasayan varmi operasyon geciren agri sizi vs durum nasil oluyor bilgi verirmisinI
EvaBade Naturelanne16 Merhaba, benim kızımda da var henüz 5 günlük, doktor emmede sorun yaşamadığı için yakın zamanda operasyon önermedi daha ilerde belki hiç gerekmeyeceğini belkide konuşmada pelteklik yaşamasın diye yapılabileceğini söyledi
Esrakeskin28 Naturelanne16 Benim oğlumda da var dil bağı şuan 1 yaşında doktor emiyorsa sorun olmaz demişti çok şükür şuan yavaş yavaş bişeyler konuşuyor bı sorun yaşamadık biz
Bebegimm1 Naturelanne16 benm bebegimde vad emmede sorun ek gidada ve konusmada sorun olrsa kısa işlem keserz demisti suan 7bck aylık sorunumuz yok yaşını bekliyoruz ama ben bekleme taraftarı degilim yanimda eşim olmasaydi doktorun dediklerini duymasaydi gider kestirirdim tek sebebi var oda bebegim dilini disari cikaramadigi icin ona çok uzuluyorum eger bebeginiz erkekse sunnet esnasinda kesiliyormus ben bunu bilmiyordum eger bilseydim sunnet oldugunda kestirirdim
Cero0505 Naturelanne16 ilk doğdugunda benimde tanısı kondu doktorumuz emmede problem olmazsa aldırmayın deid ama cocugum 1 yasına geldiginde kilo kaybı olusfu bizde aldırmak zorunda kaldık ve cok pişmanım önce yaptırmadıgıma büyüync eişlem dikişli oldu bence ne kadar erken o kadar iyi yaptırın
Naturelanne16 EvaBade yarin farkli bi doktora daha gidicem qma.okudugum kadariylada ileride daha sancili oluyormus operasyon
Ayferc Benim kızımda da vardı bir haftalikken kestirdik hiç ağrı sızı olmadı dikiş falan da hatta çok kanamadı bile küçükken yaptırmak daha iyi oluyo büyüyünce operasyon zorlu oluyomus bide emme kalitesini arttırdı
YesimKnc @Naturelanne16 benim kızımda da vardı dil bağı . Doktorumuz ilk zamanlarda söylemişti ilerki zamanlarda kestirebilirsiniz diye . Biz 2 aylıkken çok iyi doktor bulduk özel muayanesi var gittik 10 saniyede yaptılar. Ağrıda sızı olmadı sadece ağzını açarken orda ağlıyo o kadar . Ufacık pembemsi kanama oldu çok az streil bezle bastırdık sonra normale döndü. İleride peltek konuşur ve bazı harfleri söyleyemez . Şuan emiyosa emmede zorluk yaşayabilir dili damağına doğru durabilir. Emme olayı değişiyo aradaki farkı anlıyosunuz zaten. Ve daha rahat emicek buna emin olun sağlıkla büyüsünler 🤍
Naturelanne16 YesimKnc b3nde cocuk cerrahi buldim.ozel muaynaynesi var dogum.dpktorum onerdi hemen gittim 1 haftalik bebege islem.yapmiyorum 40 cikmasi lazım dedi silikon uc aldim emiyor ama dilini dışarı cikaramiyor ya cok uzuluyorum bugün baska doktora gidicez hemen yaparım derse yaptiricam o bag iyice gelismeden kesilmesi daha iyidir die dusunuyorm
YesimKnc @Naturelanne16 hayır hayır öyle düşünme bizde 2 aylıkken kestirdik doktorlar önermiyolar küçükken zaten bişey olmaz o zamana kadar merak etme . 40 ı çıkınca daha iyi olur biz 2 aylıkken özel muayanesi olan çocuk cerrahı doktoruna yaptırdık işte bişey olmadı. Dilini çıkaramıyo evet ama o kadar kötü olmaz yani idare eder 40 ı çıkana kadar bekle yani