_Nehirim_ Yarın göz muayenemiz var nasıl oluyor anneler zor mu hastanede uğraştırırmı bizi ilk defa yalnız olucam bebeğimle tedirginim her defasında birileri vardı yanımda bu sefer yalnız olucam 🤭
Badem2021 Bize çapaklanma varmı dedi yok dedim benim kucağımdayken gözüne Bi aletle baktı gönderdi 2 dk sürmüştür anca zor değil canım 🤗
moommm irva ya bişi sorabilirmiyim normal göz doktoru bakıyor değilmi yani bebekler için özel bebek göz doktoru falan yoktur heralde bende götürmeyi düşünüyrumda bilmediğimden soruyorum😇
As01 Biz 8 aylığız yeni götürücem kendi doktoru bakmıştı . İçim rahat etsin diye yaşından önce götürmek istiyorum
_Nehirim_ Badem2021 bugün çok şükür gittim 🥰Cok şükür iyi ama çapaklan mantar dedi sağ göz de kanallar tıkalı dedi tam anlamadım bebeğimin ağlamasından da 🤭Krem yazdı 1 hafta sırna tekrar gel dedi muayene edelim dedi 1 yaşına kadar da masaj uygula dedi doktor
Badem2021 _Nehirim_ şükür canım çözümü olan bişey olsun da burda arkadaşlar var bu sorunu yaşayan masajla geçti demişti hepsi