Prensesannisii Bebeğim 93 günlük hala kundakta yatırıyorum ne zaman çıkarsam daha iyi olur sizce sizler ne zaman çıkardınız kundaktan zorlandiniz mı nasıl çıkardınız
Deniz3402 Prensesannisii 2aydan sonra aşırı gereksiz. Sonra zor olur havalar da çok sıcak hemen bırakın bence. İlk birkaç gün zor olur sonra alışıyorlar hemen. Ben pat diye kesmiştim 2.5aylıkken
Prensesannisii Deniz3402 peki nasıl uyutuyorsun beşik dışında uyutmak istiyorum ayağımda sallayınca mizmizlanip uyumuyor
NefesMaviDeniz Prensesannisii 2 aylık olana kadar hep kundak yaptım. Ama sonra bebeklerim kendileri istemediler ve bıraktım. Aslında biraz kendileri gösteriyor bu durumu..doktorunuza danışabilirsiniz sanırım size yol gösterecektir.
Serapveminikleri Prensesannisii 2 Aylık ve ara ara kundak istiyor ben büyük kızımı 9 aya kadar kundakladım çok faydasını gördüm kendini uyandırmıyordu mesela
Nesrincente Prensesannisii hıc yapamadım gbı cunku kundak hıc sevmedi hep cıkarnaya calıatı cıkaramayınca aglamalar falan hep sere serpe yattı