Demiray Merhaba arkadaşlar. Oğlumda sakral gamze var 3 yaşında yani poposunun hemen üstünde küçük Bi delik daha var. Tecrübe eden var mı bunu
Annebalisi Demiray Oğlumda var 2-3 aylıktı farkettiğimde hemen doktora götürdük. Ultrason çekildi sorun yok denildi. O deliğin ucu açık olduğunda ciddi sıkıntılar yaratabiliyor. İçinizin rahat etmesi için bi doktora görünün bence.
Ysg0 Demiray bizde de var sakral gamze, sorun çıkmadı çok şükür🤲🏻 Ultrasonla bakılması lazım, derinlik, yakınlık derecesine. İnşallah sorun çıkmaz sizde de 🤲🏻💐
Demiray Bebekken bakyırmştık zamanla kapanır demişlerdi. Şuan 3 yaşnda yine baktırdık kemiğe yakın delik beyin cerrahına gidin dediler.
Karannn Demiray oğlum şu an 20 aylık 18 aylıkken yürümüyordu nörolojiye muayene ettirdim doktor derin değil dedi ama Gamze zamanla kapanır mı bilgim yok
Durusunannesi Benim kızımında poposunun üstünde var ama ucu açık değil. İlk doğduğunda doktor farketti ve ultrason istedi. Bi sıkıntı çıkmadı ama açık delikse bilemem. Bizimki kapalı Gamze gibi
MirzaVeAnnesi Demiray benimde vardı 9 aylıkken ultrason çekildi ucu kapalı denildi …. ama hala gamze var 🤷🏻♀️ Kıllanma yoksa problemde yoktur diye düşünüyorum 🤔
Serapveminikleri Demiray serinliği değil de ucunun açık olup olmadığı önemli omirirk ve sinir sistemini etkiliyormu ona bakıyorlar küçük kızmda var 2 defa ultrasondan baktılar çok şükür sorun çıkmadı