Glcnaksy Kızlar bebeğim 4 ay 17 günlük iki gündür vücudu çok sıcak ölçüyorm 37.7 hep o aralar korkyrm da siz ne veriyodunz bu ayda ateşi olnca fitil mi şurup mu ?
kartanemmm Glcnaksy ben calpol kullaniyirum canim doktorumun verdigi bu. Yarım ölçek. Bizimde bu ara atesimiz var menenjit iynesi olduk 😏 inşallah düşer atesi🤲 4 ay 14 günlügüz bizde
zynn Glcnaksy Ben ilaç mümkün olduğunca vermiyorum. Hatta hiç vermedim. Diş belirtileri olabilir mi yavaştan acaba. 37.7 bence takip edilmeso gereken bir ateş ama.direkt ilaca sarilmazdim
Skbn01 Glcnaksy canım 2 gündür ilaç verdiğin halde düşmüyorsa bi doktora götür bence,kanında enfeksiyon falan olabilir.
kartanemmm zynn en fazla keyif aldıgımız aylarımız diyebilirim şu sıcaklar olmasa 🤗 malum kucakta hamur oluyolar resmen 😂 cok cabuk büyüyolar bu zamanlarını çok özlicem bol bol tadını cıkarmaya bakıyorum uyuma konusuna takılmazsak🤗🤷♀️
kartanemmm Glcnaksy aynı günde aynı heyecanla bebeklerimizi kucaklamak ne güzel kac bebek dünyaya merhaba dedi kim bilir 🤷♀️😍🐣🤗🤗
Glcnaksy Skbn01 yok cnm hiç ilac falan vermedim işte vereyim mi diye danışmak istedim bu aylarda ne verilir nekdr verilir fikir almak için yazdim