Maviboncukcx Kızlar ablam yeğenimin kıyafetlerinden vermişti , hepsi de çok iyi hm carters markaları ama bazılarında sarı sarı lekeler var kaç kere yıkadım yüksek dereceye de attım ama yok çıkmıyor , var mı bi önerisi olan
Paramedikk_ Maviboncukcx e bebekte babay me leke çıkarıcı sprey var yarim çay bardağı makina su çekip deterjanı alınca onu dokun benim kaka lekelerini hep geçirdi
1ana1bebe Maviboncukcx sarı lekeleri bilmiyorum beklediği için oluyor, ama normal lekerlere yıkayıp, lekeli kısım güneşe gelicek şekilde asıyorum kuruyor
Maviboncukcx Paramedikk_ evet kendi zıbınlarında da kaka lekesi çıkmıyor 90 a kadar attım hala duruyor sarı sarı bi deneyim teşekkür ederim
Paramedikk_ Maviboncukcx ben cok memnunum ben durunun sabun tozunu baby me leke çıkarıcı uni baby yumuşatıcı kullanıyorum hepsinden cok memnunum yumuşacık guzel kokuyor ve lekede yok😊deneyin derim
1ana1bebe Maviboncukcx sani bilemiyorum deneyin isterseniz güneş lekelere karşı baya etkili, bende baby ne leke çıkarıcı kullanıyorum bu arada