Kibaranne Yogurtla başladık onu yedi kabagı hiç sevmedi bugün havuç verdim onda da sürekli azından çıkarıyor normal mi hiç bişeyi sevmicek gibi geliyor:(
Mom726373 Kibaranne 3 gün deneme kuralı ile veriyorsunuz değil miii.. sever annesi ilk kez tadıyor. Siz yemek yerken yanınızda otursun mutlaka seyretsiin
DuruAlcin Kibaranne yoğurtla verdim ben bugün.1 çay kaşığı ile başladım. yutamayınca yoğurt verdim. şu an böyle yarın ne olacak bakalım
Kibaranne Mom726373 evet kbagı yediremedim ama havucun bugün ilk günü öglen yedi akşamınkini yemedi verip su verdim öyle gitti hepsi
Kibaranne Baharbek ilk tadım günü olduğundan sadece o sebzeyi veriyorum yarın yogurtla denicem bakalım
Deletedmom27337 Kibaranne bnm bildiğim 3 gün kuralında günde 1 kez verilcekmiş. Günde 1 kez deneyin belki öyle sever
Duygusuz Kibaranne ögün olarak degil tadım vereceksiniz yani günde bir kez 1 cay k 2.güm 1 tatlı k 3.gün 1 yemek k ertesi gün diger sebze 1 cay k seklinde gidecek
Kibaranne Deletedmom27337 sabah ve akşam olarak iki ögün denemedim öyle biliyodum ben yanlış biliyorum ozaman
Duygusuz Kibaranne daha küçük oldugu için ögün vermeyin bizde yeni balçşladık ek gıdaya patates kabak havuc fasulye denedik semizotu kapya biber kaldı onlardan sonra meyve tadımlarına gececegiz
Duygusuz Kibaranne yani biraz uzun sürecek ama alerjisi olabilir bebeginizin herhangi bir besine o yüzden böyle öneriliyor. Ki benim bebegim alerjik baya o yüzden ben daha temkinliyim