Linamommg Sekız aylık hala kucuk emzık kulanıyo 0.6 ay dıgerı buyuk gelıuor kusası gelıyo sızdede olemı ya
Senemmm11 Linamommg 6-12 bide 6-18 olan var hangisinden aldınız acaba 6-18ler daha büyük ben 7 aylıkken 6-12 vermiştim sorunsuz tutmuştu
Minikimmm Linamommg biz 20 kusur ayligiz hala 6 12 kullanıyoruz canim 18 e geçemedik benimkide öğürüyor büyüğü verince ağzımızda kucuk bizim o yuzden sikinti etme hangisinde rahat ediyorsa onu ver derim
Benimo Linamommg bence değiştirmek için uğraşmayın. Benim oğlum 7 aylık oldu. 0-6 ay kullanıyordu. 6-18 aldım avent. Öğürdü sevmedi. Şimdi ikisini de emmiyor bıraktı eskisini de bıraktı kabul etmiyor 😬 o yüzden aynısını alın
Linamommg Senemmm11 hım 18 dırmsanırım esım almıstı bak 12 almam lazım ozaman haklısın bı yarın bakayım ben cok sagol bıtanem
Linamommg Minikimmm dogru kuzum 6.18 dır kesın aynen benım belkı esım almıstı baya ben unuttum bı bakım yarın cıvıle falan 6.12 alım
Peekaboo Linamommg benim doktorum çocuk büyüdükçe senin meme ucun büyümüyor, o yüzden emzigi büyütmeye gerek yok demişti. Pazarlama taktiği dedi o yüzden ben hiç denemedim
51_Merve Peekaboo aynen çok mantıklı ilk defa duydum. Ama bebek büyük olup emzik küçük olunca damak yapısını bozuyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem
Bortubocek Linamommg bizde 8 ayligiz..komsum disci ona sordum ayina gore kullan dedi..aventin 6-18 ini kullaniyoruz bi sikinti olmadi