agustosbocegim Arkadaşlar kargo ücreti ne kadar acaba daha önce bir yere kargo göndermedim bilen varsa paylaşabilir mi benimle
[silindi] agustosbocegim kargo şirketini arayıp sorabilirsiniz . Sanırım kilosuna göre fiyat değişiyor
dinibilgicianne agustosbocegim kilosuna göre değişir canım İnternet sitesine girip hesaplama yapabilirsin
Cascas19 agustosbocegim kilo desi mesafe evrak koli hepsine göre değişiyor. İnternetten firmanın sitesine girip hesaplayabilir ya da size en yakın şubeyi arayıp en boy yükseklik kilo ve mesafe bilgilerini verirseniz 3 aşağı 5 yukarı fiyat verirler.
ly35 ben bi pijama takımı göndermiştim izmirden mersine 25tl idi. kargo boyutu ve gideceği mesafaye göre değişiyor
Deletedmom78654 agustosbocegim 1 hafta önce annem Adana dan Antalya ya 18 kg salça gönderdi yurtiçi kargo ile, 85 TL Ödemiş
Zlm agustosbocegim kilosuna yada paket boyutuna göre degisiyo hangisi daha pahalıysa onu baz aliyolar
PasaAnnesii agustosbocegim kiloya pakete göre değişir genelde 12 den başlıyor dosya falan önceden 9.5du ama zam gelmiş galiba
Naaaaazzzzzz agustosbocegim canım ne göndereceksin eğer ağır birseyse çok fazla tutuyor dolap uygulamasından 2 sayfa aç satın al kendi kendine ödeme yap İnan daha az kargo ödersin 😃