Hazal11 Elem27 hiçbişey su geçirmez bant vardı duş alabiliyordum 10 gün sonra doktor kontrolünde çıkardı doktor
Cemreninannesi11 ugurmirac bnm doktorumda bunu yazmıştı hala aynı fiyat ama eczanede ellerinde olmadığı için eşime ona eş değer diye bepantolün bi kremini vermişler bi tarafı krem bi tarafı silindir var kremi sürdükten sonra o silindir olana yeriyle üzerinden geçiyorsunuz ama kızmıştım eşime bu ne işe yarıycak diye onada 120 TL vermiş gerçekten de yaramadı
ugurmirac Ruveyda_yasin her eve lazım kullanın hiç yoktan iyidir ne kurtarsanız kardır yarın öbürgün çocuk birbyere çarpsa falan da sürerim diye duruyor bazen sivilcelerime bile sürüyorum iyi geliyor gerçekten estetik bir krem eczaneden iki sene önce 130 a almıştım
ugurmirac Mutlaka kullanın hayat kurtarıcı, batmada eğer ciddi ağrı ve iltihap sulanma yoksa normaldir tabi kanamanız da normalse
ugurmirac Guzelkiz günde bir kere kullandım gece yatmadan önce sürdüm malum gündüz hareket halinde terliyor insan gece daha iyi emiliyor
ugurmirac Guzelkiz cerrahi yaralardan sonra tavsiye ediyorduk cerrahi servisinde çalışınca yara sonrası iyileştirmeyi hızlandırıyor kadın doğumcu da tavsiye etmişti
Elem27 ugurmirac benimkide zedelenme olmuş doktor bu kremi yazdı açılma değil deri kalkmış nasıl bu krem etkisi felan
Cemreninannesi11 ugurmirac bende alıcam yeniden bu kremden umarım işe yarar çatlaklara iyi geliyor mu ki bnm özel bölgem çatladı hamileliğimde