mihrosum 20 aylık kızım. Eline bıse alınca at diyince pat bırakıyor. Ama uzaga atma yanı fırlatma yok. Bunu ne zaman ogrenecek nasıl ogretıcem. Cok ogretmeye calıstım ama yok
dorukhaninannesii mihrosum benimkide getiriyordu surekli oynadim onunla karsima oturttum attim ona at dedim bi kac kereden sonra yapti
Nenvarkuzum mihrosum en kolayı topla öğretebilirsiniz biz öyle yaptık öyle alıştı topa vursun misal yada karşısına oturun birbirinize yuvarlayın elbet öğrenecektir merak etmeyin
mihrosum dorukhaninannesii kuzum cok cok yaptım ama elinden bırakmayı at sanıyor yada getirip veriyor neyse ben biraz daha bunun ustune dusım ogrenır herhalde
mihrosum Nenvarkuzum topu yuvarlıyor ama fırlatıp atmıyor o yok. Aynısını yapıyoruz yere oturuyoruz ama yok. Ben biraz daha duseyım ustune ogrenır herhalde dımı
Nenvarkuzum mihrosum illaki öğrenir merak etmeyin bizimki top düşkünü ilk başlarda vuramıyordu bile sonra sonra öğrendi atmayıda aynı şekilde gerçi bizimki herşeyi yere itekliyodu ne görse yeni yeni fırlatmayı öğrendi ata ata alışkanlık oldu ☺️