4yaprakliyonca Hazal11 kırmızı pancar salatası. Rendeleyip hafif tabada çevirin az zeytinyağıyla soğuduktan sonra içine salatalık turşusu yoğurt çok az da mayonez tabiki biraz da tuz
sarilokumumm Hazal11 yoğurtlu patates salatasını seviyorum 3-4 patatesi haşlıyorum 2 su bardağı yoğurt 2-3 y.k. mayonez közlenmiş biber kornişon tuz taze nane çok güzel oluyor isteğe göre mısır ve havuçta koyulabilir
kirazcicegim Hazal11 Şehriyeleri kavurup ılıyınca diğer malzemeleri karıştırıyorum. Limon, zeytinyağ, tuz. Mis.
Pamuk_seker sarilokumumm ya ama ya pazar yapacaktim bende valla yapasim geldi siz yazinca biber nane dediniz beni benden aldiniz of burnuma kokusu geldi sanırım pazari bekleyemeyecegim😅
dorukhaninannesii Hazal11 meksikan fasulyesi salatasida guzel oluyor istersen tarif verebilirim bide kolay🤩
Wanderlust Hazal11 yesil mercimek ve nohut salatasi cok severim ben de. Buzlukta onceden haslayip koydugum mercimek ve nohutlarim var vaktim olmadiginda da cikarip iki dkda hazirliyorum.
Honki_Ponki Hazal11 Havuç ve göbek marulu mısır ve kırmızı kapya biber le yogurtlu ve mayonezli yapıyorum harika oluyor azda içine tavuk didikliyorum zeytin yağlı sosuna biraz hardal biraz çörek otu birazda ceviz güzel oluyor salatada sosta harika oluyor 🤤😋
[silindi] Hazal11 valla gorumcemin gorumcesinin eşi bir salata yapıyor normal salatalar gibi değil yemede yanında yat birde ezme mezesi var yanında valla saç kavurma ile birlikte yaptilardi daha hala tadı damağımda hatta geçende söyledim görümceme tarifini bende alacağım tabi abinin kadar yapabilirmiyim bilmiyorum 😬
BeyzaLivaLeyla Hazal11 semizotu salatası hem yoğurtlu hem domatesli zeytinyağlı sumaklı , göbek haşlanmış tavuk salatalık dere otu konserve kapya biber taze soğan sarımsak mayonez yoğurt misss, patates salatası ve arpa şehriye salatası hastasıyım o ayrı