Aleyna43 Bebeğimin burnunu kaç günde bir serum fizyolojik ile temizlemeliyim iki gün önce yaptım ama hala hırıltılı nefes alıyor kaç günde bir yapmam lazım
Bebegimm1 Aleyna43 her gun temizleyebilirsiniz ben dogdugu gunden bu yana her gun temizlerim gun icinde 2 kez de temizledigim oluyor
Smyygl Aleyna43 benim bebeğim de öyleydi temizlesek bile hırıltılı idi büyüdükçe geçti. İnşallah geçici bir durum yani 👍🏻❤️
Bursa1628 Aleyna43 günde iki defa fizyolojik serumla temizle bir coldmix damla var giydiği kıyafetin yakasına damlat 3 güne geçer bizim ki daha yeni açıldı 🤗
Seyma-2436 Aleyna43 Günde 7 defa verilebilir demişti drumuz ilk aylarda sabah öğle akşam açıyordum serumla çok tıkanıyordu artık sadece akşamları siz tıkalı olduğu zamanları bilirsiniz ona göre yapın
Aleyna43 Seyma-2436 Ben siringayla Burnuna sıkıyorum sonra ters çeviriyorum sizde mi öyle yapiuyosunjz
Seyma-2436 Aleyna43 evet YouTube’da Uz.Dr. Osman Gönülalın burun temizleme videosu var izlemediyseniz yardımcı olur detaylı anlatmış.