Glcnelcn merhaba, bende bebeğim 50 günlükken hastanelerde süründüm safra yüzünden lohusalığımı yaşayamadım desem yeridir. Ağrıyı hatırlamak bile istemiyorum çocuk falan görmüyordu gözüm ağrıya hiç bir çözüm bulamadım ama sıvı beslenmenizi tavsiye ederim ben 1 ay sıvı beslendim çorba ,meyve suyu ,su ,çay aıvı beslenmemin sebebi katı gıdalar safraya baskı yaptığı için ağrı yapıyormuş. Korkudan bir şey yiyemiyordum kesinlikle süt, yoğurt, kızartma, yağlı şeyler yemeyin onlarda ağrıyı tetikliyor. Benim taşlar karaciğer ve pankreas kanalına düşmüştü değerlerim baya yükselmişti İltihap da vardı doktor iltihabî kurutup öyle ameliyat edeceğini söylemişti Fakat en son ayarları dayanamamıştım değerlerimde tavan yapmıştı acil ameliyata almıştım ona rağmen ameliyatın rahat geçti bir hafta 15 güne tamamen toparlamıştım kendimi süt olayı da bir gün emzirmedim sağdım attım daha sonra emzirmeye devam ettim çok şükür. Sakın stres yapmayın hemen ameliyat olmaya bakın allah yardımcınız olsun inşAllah tez vakitte iyileşin🙏🏻