salatalik_bey Merhabalar güzel analar 💞 günlük bakım olarak ne yapıyorsunuz ya da yapıyor musunuz yapıyorsanız neler yapıyorsunuz. Hadi dökülelim biraz fikir olur. Ben başlayayım sabah uyanırım Dişlerimi fırçalar yüzümü yıkarım ve biter. Bakımım bundan ibaret 🤫🤭biraz kilo almak ve bakım yapmak istiyorum fikirlere açığım 💟💃
Agg0207 salatalik_bey uyanip elimi yuzumu disimi fircalarim leke kremimi surerim evdeysem .disari cikacaksam gunes kremi surerim rimel kas fari allik az bi makyaj yaparim iki uc gunde bir ojelerimi surerim elimi ayagimi bakimli tutmaya calisirim sicaklarda zaten cok bisey yapilmiyor hergun
[silindi] salatalik_bey yüzümü temizleyici bir jelle yıkıyorum,sonra toniklerim ardından evde olsam bile güneş kremimi sürerim,akşam da bu rutin devam güneş kremi yerine nemlendirici sürerim haftada iki kere kil maskesi,iki kere aha bha içeren peeling yaparım
merveabla salatalik_bey ben her gün yıkar nemlendirici sürerim dışarı çıkacaksam güneş kremi. akşam da yine temizleyip nemlendirici
prensannesi1111 salatalik_bey canm benm sabah yuzumu yikiyom disimi fircalarm bu baskada bseye vakit yok 🤣
salatalik_bey Agg0207 ne yapacağımı bilmiyorum. Ya da neye ihtiyacım var bilmiyorum. Aslında böyle mutluyum Bi sür e Bi rimelle kendimi seviyorum ama cildim pürüzsüz olsun istiyorum. Leke de sivilce de yok ama fondöten sürdüğümde böyle olsa keşke diyorum yani
Gizemnilmila salatalik_bey tek kullanımlık kağıt maskelerden var 10-15 günde bir onlardan kullanabilirsiniz çok iyi geliyor cilde.Bunun haricinde yüz yıkama aletleri var foreo ya da muadili olabilir onlarla yüzümü temizleme jeli ile yıkarım sabah akşam dışarı çıkacaksam güneş koruyucu evdeysem nemlendirici sürerim ve missha nın elmaslı peeling var kullanıyorum ölü deriyi atıyor çok memnunum tavsiye ederim.Bende göz kremi arayışı içerisindeyim ilerisi için kırışmamak adına 27 yaşındayım önlem almak gerekiyor tavsiyesi olan varsa sevinirim ❤️
salatalik_bey Gizemnilmila evet bunu da kaydettim. Bunu da denicem inşallah ama tabi ki fırsat bulabilirsem
salatalik_bey merveabla nemlendirici sürüp sürmemekle çok kararsızım ama bakıyorum herkes sürüyor. Cildim yağlı aslında ama sabunla yıkmaya yıkmaya kurudu gibi bir şey. Hala cildimin yapısının ne olduğunu bilmiyorum desem yeridir yani
merveabla salatalik_bey cilt yağlı olsa da neme ihtiyacı var bu bilinen en büyük yanlışlardan. Yağlı ama nemsiz olabiliyo cilt. Su bazlı jel formda kremlerden kullanabilirsin ekstra yağlanmadan nemlendirir
salatalik_bey [silindi] uygulamak istiyorum ama inşallah sabrım kalır. Malum eş ayrı çocuk ayrı Bi de kv kp ayrı ilgi isteyince ne kadar sabrederim bilmiyorum
salatalik_bey [silindi] Bi ara yüzümü yıkayıp gül suyuyla siliyorum ardından da nemlendirici sürüyordum o biraz iyi gelmişti yüzüme ama şimdi nerde akşamları yüzümü yıkamaya bile fırsat yok
Gizemnilmila Kızlar yukarıda da sordum ama kaçmış olabilir tavsiye edebileceğiniz göz kremi var mı acaba 🤔
[silindi] Gizemnilmila ısana nın göz çevresi kremi güzel,retinollü rosmanlarda satılıyor fiyatıda iyi diye biliyorum
salatalik_bey [silindi] normalde akşam yapıyordum evet ama kızım 1 yaşına girdi ve diş çıkartıyor hemde üçünü birden saat 10 da odaya gidiyoruz 12 1 de ancak uyuyor ve fırsat bulamıyorum.