Mevakemaleyna Ben bugun findik lahmacun yapiyorum 2 sipayla 😓 2 defa kalktim emzirmeye kizi oglum bir agiz pisirdigimi yedi 🤣🤣🤣
Hayalims Unicornnnn patlıcanı közleyip doğruyoruz sarımsaklı yoğurt yapıp üstüne döküyoruz kıymalı sos hazırlıyoruz ici ne sogan biber domates sosu katıyorum ben baharat ekleyip kapatıyoruz altına üstüne döküyoruz maydonoz da serpiştirdimmi tamam😘
Yigitkerimsmom Mevakemaleyna kuzu haşlama yapacağım yanına sarimsakli sos ve tereyağlı pul biberli sos. Böyle olunca paçaya benziyor eşim çok seviyor. Yanına sadece roka salatası :)
Ygtakn Mevakemaleyna valla yarın misafirlerm var evi temizliyorum bugun dılardan söylucem işler anca biter
birfincannkahve Mevakemaleyna Bugün yemekler eşimden mangal yanına salata közleme patlıcan biber falan yapıcak. Belki ben de mercimek çorbası yaparım,tatlı da düşünüyorum daha karar veremedim 😁
1Dost Mevakemaleyna pilav köri soslu tavuk yanına patates sogan halkası yapıcam yemek seçen bi eşim var yemek yapmaktan nefret ediyorum 😄
Minikkusuumm Mevakemaleyna fırında tavuk patates pirinç bilavi yoğurtlu mantı mercimek çorbası alinazik 1 aydır evdr yemek pişmiyorda bugün oğlum uslu durunca yemek yapayım dedim🤣
Mevakemaleyna Minikkusuumm ohh dokturmussun masallah keske bende olaydim ben sade findik lahmacun ayran 🤣🤣 galiba ben biraz hantalim
birfincannkahve Mevakemaleyna Kaç günden beri çorba istiyordu canım ondan yaptım 😂 tatlı da istiyo canım ay ne cok sey istiyorum😂