Muallime1 Kızlar memur olarak çalışan var mı aranızda ama sözleşmeli kadrolu değil süt izni kaç yaşına kadar oluyor ? Kadrolularla aynı haklara mı sahil ?
Mom07374 Muallime1 ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1.5 saat izin var ama benim okul direkt 1 gün boş veriyor bunun yerine.
Admsmyrgktg Muallime1 kadrolu öğretmenin doğum izni bitiminden sonra ilk altı ay günde 3 saat ikinci altı ay günde bir buçuk saat. Biz öğretmenler genelde kullanamıyoruz ama yönetmelik bu şekilde. Sözleşmeli de de bir buçuk saat diye biliyorum.
Kaansmommy Muallime1 sözleşmeli öğretmenim ve bu konuda sözleşmelilerde kadtrolularla aynı haklara sahip
Muallime1 Mom07374 Okul değil canım belediyede çalışan memurlar için okuldaki öğretöen memurlar farklıdır belki aynı mı bilemedim
Muallime1 Admsmyrgktg Anladım canım ama belediyede çalışan memurlar için sordum öğretmenlerle farklıdır belki bilemedim
Mom07374 Muallime1 Konuşun yetkili ile. Kurumlar arası farklılık olabilir, amiriniz size inisiyatif gösterebilir. Belki yarım gün çalışırsınız ya da tüm gün çalışıp 1 gün izin yaparsınız. Uygulamalar çoğunlukla böyle. Süt izni saatleri yasayla sabit tabii.
Admsmyrgktg Muallime1 memurlukta herkes için aynı çnkü hepimiz 657 ye tabiyiz. Ancak belediye de durum değişir mi bilemem
Muallime1 Kaansmommy Anladım ama ben öğretmen değil de belediyede çalışan sözleşmeli memurları sordum aynıysa bilemem tabi