Keymenmoms Hanimlar bebegim surekli duz yattigindan kafasinin arka kismi duz duruyor yan yatiriyorum sevmiyor yan yatmayi acaba nasil duzeltebilirim yuvarlak şekil aldirabilirim bilen varsa yardim edebilirmi https://www.hizliresim.com/4ch9ioa
[silindi] Keymenmoms uzman .Dr. Osman gonulal var YouTube da daha 3 4 gün önce atmıştı bu konuyla ilgili video izlemedim ama siz bi bakın isterseniz
Zehra-13 Keymenmoms yastıklar var ama bunun için kullanan arkadaşlar vardır belki.işe yarıyor mu bilmiyorum
Alisaaaaa Keymenmoms düz kafa yastıkları var sırtüstü yatmayı seviyorsa kafasının altına onu koyabilirsiniz
Keymenmoms Mom07262 duz yatiyor surekli ceviremiyorum yan yatinca emzigi agzindan dusuyor uyanip agliyor
Mom07262 Keymenmoms biraz daha büyüdüğünde kendisi yatmak istemeyecek. Bizimki de öyleydi çevirirdim yine düz yatardı kafasıda düzdü ama artık kendisi öyle yatmıyor düzeldi zamanla
Keymenmoms biregesevdasi banyo yaptirmistim canim onun icin tulum giydirdim biraz serin oluyor köyde yaşıyorum teras kat bide
Sehertass Keymenmoms canım benimkide 2 bucuk aylık aynı öyle kafası yan yatıramıyorum aglıyo düz yatmak istiyor bende çare bulamadım
Ebraryz Keymenmoms Bizimde aynıydı sekiz aylık şuan zamanla düzeldi sık dondure dondure yatırın aynı yere yatmasin hep
biregesevdasi Keymenmoms köydeyse serin olur yanlış anlama şuan burda hava 41 derece su gibi terliyoruz bebeğimle 🥵🥵
basakhanim34 Ben e bebekten düz kafa yastığı aldım hiç fayda etmedi. Medikal düz kafa yastığı almayı düşünüyorum