Beren2323 Bu yaşıma kadar böyle birşey olmamıştı doğumdan sonra oldu 2 yıldır uğraşıyorum doktorumun verdiği yağ karışımı var onu kullanıyorum bi kaç gün sürüyorum geçiyo bir hafta sürmeden tekrar oluyo nefret ettim saçımdan artık aynı şeyi yaşayan var mı
blue90 Beren2323 sana bi şampuan önerreyim eşimin saç egzamasına çok iyi geldi içerden bi adına bakıp yazcam
KoalasMom Beren2323 Ben yaşamadım ama yakın bir arkadaşımda oluyordu sürekli, saçlarını boyattı iyi gelmişti
aakar @Beren2323 merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, eşimde de bu sorun var öncelikle şampuan gibi kimyasal şeyler kullanmaman gerekiyor onun yerine hakiki bıttım sabunu yeşil olan onu alıp düzenli kullanmanı öneririm kurutuyor egzamayı
aykoz_ aakar Beren2323 ay yok ben bi sene saç sabunu kullandım en doğalından geçmedi. İalçlarla dediğin gibi geçiyor stresle geri cıkıyor ben çözüm bulamadım
Beren2323 blue90 peki şampuanı kullandığı süreçte tekrarlıyor mı. Doktorumu verdiği ilacı kullandığım süreçte geçiyo bir hafta sonra yine oluyor