annemmm2021 Kızlar atak haftaları diye bisey varmış gerçekten doğru mu 5. Hafta atağı diye bisey mi var bizimki geceden beri huysuz baktım atak haftasında oluyomus yaşayan var mı ne kadar sürüyor nasıl atlattınız
Keremikoo annemmm2021 gecti cok surmedi biraz memeye duskun ve uykuya dalmada sıkınti oluyor ama geciyor. Yeni yeni seyler katacak her atak doneminden sonra bir bakmissiniz büyüyor 😇
Tubafadime annemmm2021 benim bebegimde 40 günlük oldu saat itibariyle atak haftasını bilmiyorum bikac gündür huysuzdu bi bugün normal
Burcakk annemmm2021 bizim geçeli iki gün oldu biz de yaşadık o atağı bir hafta sürdü bazen memede ağladı gündüz sürekli ağladı çığlık atarak ve gündüz hiç uyumadı şu an eskiye döndü gibi
Handancik 49 günlüğüz uykuya hemen dalamıyo göğsümde durursa uyuyo bıraktığım an gözleri açıp ağlıyo uyanık kaldıkça sınırsız meme sınırsız mama vermezsen kıyamet kopuyo 😵💫 banada büyüme atağındadır dediler🤷🏼♀️
yldzcskn_10 Handancik bizde 56 gunluguz göğsümde uyuyordu kayınvalidem geldi sallamaya alistirdi şuan sadece zevk için bile ağlayıp elimizde sallamamizi istiyor delircem
annemmm2021 yldzcskn_10 yaa benimde kayinvalidem her gün geliyo kucağına alıyor sallayıp duruyo alışır mı ki ben hiç sallamıyorum diyorum her geldiğinde ama anlamıyor
annemmm2021 yldzcskn_10 kac günde geçer ki gece hiç uyumuyo gündüz de yarım saate kalkiyo normalde 2 3 saat uyuyordu
annemmm2021 yldzcskn_10 bizim daha 2 canım yavrumun canı sagolsun da napalım artık sizinki ne kadarlık