Deletedmom_9857 Hem yemek yemek istiyorum hem de yapmak istemiyorum şöyle ki pratik önerilere açığım ballar 🌸
Egemenin_Annesi Deletedmom_9857 aynen bol salcali varsa mantarli falan sahane olur bak canim cekti hemen kakip yapen 😂
Egemenin_Annesi Deletedmom_9857 sjjssj yok kiz kayseriliyim ama cok usakli arkadaslarim var ege sivem iyidir o yüzden 😂😂
Deletedmom_9857 Egemenin_Annesi aynen bi an konusman canlandi gözüm de benim de eski iş verenim egeliydi nasıl güzel konuşurlardi 😁
Egemenin_Annesi Deletedmom_9857 siveleri cok güzel gercekten cok hosuma gidiyor arkadaslarimlayken hep onlar gibi konusurdum 😂😂
Egemenin_Annesi Deletedmom_9857 aynen bide benim cocuklugumdan beri hep egeli arkadaslarim var ta cocukken bile anneme ekmegime yag calivecen mi derdim 😂😂😂
Serapveminikleri Deletedmom_9857 pizza makarna mercimek köftesi falan bunlar pratik kolay benim bugünkü menüm “tava “ 😂😍
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom_9857 Köfte yapacağım kıyma çıkardım. Canım çoook istiyor 🤤 yanına kızım seviyor diye makarna yapacağım. Yeter bence. Belki biraz da patates püresi. Ay bak canım nasıl istiyo😂🤭
Deletedmom_9857 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Afiyet olsun canım bende dün yaptım benim kızımda çok sever 🌷🌸