Uras10 Gzems ben önermem canım ama önerenler olabilir çok şık duruyor ben l koltuk aldım ve tüylenme yaptı çok kötü ve kurma için ücret alıyorlar
-erCansu- Gzems ben 3 yıl orda çalıştım evimin bütün aklınıza gelecek mobilyaları Ikea bikerede taşındım hiç bişey olmadı 😂 hemde çok çok seviyorum esyalarimi
dolunay01 Gzems ben tv sehpası ve camlı orta sehpa almıştım cok cabuk boyası attı kabardı.çokta pahalı ıkea .
Mbal Gzems pahalı diyenler olmuş ancak ithal ürünler pahalı değil bizim Türk liramız değersiz maalesef. En azından malının arkasında duruyor firma, fişiyle götürüyorsun üründen kaynaklı bir şey ise yardımcı oluyorlar her zaman. Evlenirken Maskoya bakmıştık çok çirkin şeyler aynı para, güzeller 5 katı ücrette. Benim bütün evim ikea’dan alınma, çok memnunum. Düzgün kullanıldığında hiçbir şey olmuyor ve bir sorun olunca da yardımcı oluyorlar. 🤷🏼♀️
-erCansu- Gzems mutlaka her ürünün daha ucuz muadili var mesela o muadil olanları almassanz bı sorun olmaz ki bı sorun oluncada yardımcı oluyorlar yeterki fislernizi faturalari atmayn
dolunay01 Gzems hemnes tv sehpası .orta sehpada 4 gözlü ortası cam 1 e 1 uzunşuguk ve eninde gayet hoş guzel .ama camı kırılmış geldı bı kere sonra cam tedarik edilemedi bız dışarda bı yerde yaptırttıktemperlı cam .kenarları kalktı hep boyası .ve cocugumızda yoktu yıorattsın
Gzems -erCansu- eşime bir çalışma masası almıştık bir seneye yakın belki olmıştur belkide olmamıştır masanın bir iki kısımında açılma oldu o konuda yardımcı olabilirler mi?
Mbal Gzems yani aklınıza ne gelirse. L koltuk, yataklı 2 Li koltuk tekli koltuk, tv ünitesi, cam ünite, kitaplık, masa sandalyeler, yatak, dolap, komodinler.. aklınıza ne gelirse :) isimlerini pek hatırlamıyorum 🤷🏼♀️
Minikkusunannesi-1 Gzems tv ünitesi yemek masası mutfak masası sandalyelerim isim olarak hatırlamıyorum ama memnunum annemde aynı masaları kullanıyor 5 senedir ondada bi sıkıntı olmadı gayet sağlamlar
Derinsmommm Gzems bence kesinlikle alınabilir pahalı değil aslında ithal oldukları için bize pahalı geliyor yurtdışında öğrenci evleri ikea ile döşeniyor öyle düşünün ☺️☺️ Ayrıca tarzı çok güzel artık öyle koltuk takımı falan demode oldu bence ben beğenmiyorum ikeadan tek tek alıp dekore etmek daha zevkli