emation55 Anne sütüyle yoğurt mayalayan var mı doktora hiç bir şekilde bebeğim yoğurt yemiyor diyince bunu önerdi
balyanakannesi2 emation55 anne sütü ısıtılmaz diye biliyorum ama pek bilgim yok. Yardımcı olan biri çıkar umarım.
Tatlim emation55 ben sütüm çok fazla ve yağlı olduğu için denedim ama tam tutturamadim. Cıvık kalıyor aslında
Mom07374 emation55 ben denedim birkaç gün önce tutmadı benmari usülü ısıttım muhallebi de deneyeceğim belki tutar o
emation55 Tatlim zaten katı olmaz cıvık olsn dedi sabah mayala öğlen aç dedi çay bardağıyla mayalablrsn dedi yeşimi peki bebiş
melisitos Anne sütü içindeki protein (proteindi yanlış hatırlamıyorsam)miktarı sebebiyle mayalanamiyor diye biliyorum ama doktor nasıl önerdi anlamadim 🤔🤔
emation55 melisitos zaten mayalanmaz öyle çok katı bekleme dedi cıvık olur dedi en son ihtimal öyle yapablrsb dedi ama bilmiorm ya yoğurdu hiçbir şekilde yemiyor
Tatlim emation55 sizinki yoğurt yemiyorsa onu da yemez. Bence yapmanız gereken probiyotik mayayla yoğurt mayalamak. Benimki ona bayılıyor.
zynn emation55 Ben de sormuştum bir iki kisiye kötü oluyor olmaz diyorlar. Ben de geçeceğim az kaldı alternatif şeyleri öğreneyim dedim de bu olmuyormuş sanırım
emation55 Tatlim denedm hepsini malesf activia ile mayaladm yemedi kendisini verdm yemedi meyvelisini denedm yemedi 🤷🏻♀️
Tatlim emation55 activia zaten en baştan yanlış seçim . Markette probiyotik maya satılıyor . Bazıları toz seklinde bazıları sıvı. Şok markette bile toz hali var. Onunla mayalayin yoğurt tatlı oluyor eksimiyor. 🌸
esrasyaa emation55 anne sütü isitilmaz. Zaten yogurt yapmak yerine direkt verseniz besin degeri daha fazla. İsitinca dusmus oluyo. Yogurt yemiyosa kefir, peynir verebilirsiniz