Zynpck0101 Bebeğim 1,5 aylık sadece gece 1 öğün mama alıyor Onun dışında anne sütü alıyor. Arkadaşlar biliyorsunuz ki havalar çok sıcak. Az da olsa su vermeli miyim ? Bu konuda doktoruna danışıp bilgi alan varsa söylerse sevinirim
Alpingo Zynpck0101 benim oğlum 1 haftalıktan itibaren hep mama aldı,temmuzda doğmuştu her maamdan sonra 1 çay kaşığı ver demişti cok sıcak die bide oğlumun çişi çok sarıydı geçmişti su verince istersen 2 çay kaşığı ver canım çooook sıcak
Cemrebebek Zynpck0101 tabikide verin. Oda insan sonuçta suya ihtiyacı var onunda ben doğduğundan beri veriyorum. Çokda güzel su içiyo kızım. Lütfen bu sıcak havalarda suyu ihmal etmeyin bebeğinize.
5-cocuk-annesi Zynpck0101 doktora danışmadan 5 oğluma verdim halen 5 aylık bebeğime veriyorum sadece anne sütü besleniyor bide su vermelisiniz
Zynpck0101 Alpingo Zeynepnamli E_doga O zaman sadece gece mamasından sonra 1 defa mı vermem gerekir ?
E_doga Benim kızım sadece anne sütü alıyor. Doktorum o yüzden verme dedi. Mama alıyorsa su verilir diye biliyorum ben
Zeynepnamli Normalde su verme taraftari degilsen bile mama verdigin zaman bir iki cay kasigi su mutlaka ver. Mama alan cocuklara doktorlar su da oneriyor cunku sutten daha yogun mamalar.
E_doga Zynpck0101 ben öyle biliyorum mamadan sonra bir kere ama doktoruna mesaj atın bence. Yanlış yönlendirme olmasın ben hep doktora sorarım birşey yaparken
Alpingo Zynpck0101 gündüz verirsin canım,yanlış anlamazsanhaddimi aşıcam gece süt üretimi daha çok olur gece emsede yetmiyor mu? Öneride bulunabilirim istersen
Eda98 Zynpck0101 iki cay kaşığı demişti bir arkadaş Dr miktar demedi az az veriyom bazen kendi tütmüyor çıkarıyor zaten