Kkbraaa Kizlar var mı bu dönemde olup bu durumu yaşayan, önceden böyle değildi, bı süredir böyle, kaşığa kafasını çeviriyor, çok sevdiği şeyleri bile 2 3 kaşıktan sonra oyalayarak yedirebiliyorum, ne yapcam bilmiyorum
Zeyzey12 Kkbraaa dokuz aylık olduk bu gün daha bu sabah bi iki lokma soktu ağzına kesinlikle hiç bişey yemiyor benimki de
Atamom16 Kkbraaa biz varız 8,5 aylık nerdeyse 1 aydır bu şekildeyiz hiç bir şekilde yediremiyorum yapıp yapıp döküyorum yıprandım bu ek gıda yüzünden
Dilayyyyy Kkbraaa benimki de aynı 8 ay 4 günlük ama hiçbitsey yemek istemiyor 😭 sabah kahvaltıda zar zor yedirıyorum akşam biraz içerde çorba içiyor meyve de sevmiyor 😭
iremceren Kkbraaa dönemsel pes etmeyin, sizin yedirmenizi istemiyosa eline yiyebileceği şeyler yapıp verin, zorlayıp karşılıklı stres yapamyn
Kkbraaa Zeyzey12 biz de yaklaşık 20 gündür falan böyleyiz , zorlamak istemiyorum ama çok sevdiği meyveleri bile yemiyor ne yapcaz böyle bilmiyorum
Kkbraaa Atamom16 aynen canım benim de 20 gündür falan böyle, zorlamak da istemiyorum, geçer inşallah , belki dönemseldir
Portakalkokusu 9 ayligiz biz de öyleyiz günde kaç çeşit hazırlıyorum birini yesin diye asla ağzını açmıyor kilitliyor ya da bir iki kaşık alıp yemiyor
Atamom16 Kkbraaa inşallah ötledir artık yapıp yapıp dökmekten gına geldi günde 3 ögün döküyorum çöpe 😏
Bebek2020_ Kkbraaa kızımda 8 aylıkken birkaç gün yani çok kısa bi süre yemek istemiyordu. Sonra geçti
Arsel İnstada görmüştüm. “Zorlamayın. Hatta ek gıdaya 10 gün ara verin. Anne sütü alıyorsa devam etsin ya da mama aliyorsa devam etsin. Bu arada eline kaşık verin ağzına falan alsın. Sonra patates haslamasiyla tekrar başlayın” Yazıyordu.