Yesilimm Merhaba🌹 Fikirlerinize ihtiyacım var. Şu kitabı okudum hayatımı,fikirlerimi,düşüncelerimi,hayata bakış açımı,insanlara karşı güvenimi v.b değiştirdi dediğiniz kitap var mı? Bana öneride bulunurmusunuz?
2yavru1anali Yesilimm evet var ALLAH da ötesini bırak bilinçaltiningucu mevlana Celaleddin Rumi nün bütün eserleri güzel 🥰
2yavru1anali Yesilimm bir de iyi hissetmek kitabı tavsiye ederim duygu durum üzerine faydasını muhakkak görürsünuz
2yavru1anali Yesilimm bu dediğim kitapları pdf olarak telefondan da ulaşabilirsin bu arada eğer almaya vaktin yoksa
Yesilimm 2yavru1anali almak istiyorum canım. Telefonda okuyamıyorum gözlerim acıyor. Teşekkür ederim fikrin için😘🥰🌹 Bu aralar psikolojim allak bullak oldu kitap okumam lazım.Bana çok faydası oluyor kitap okumak
2yavru1anali Yesilimm kesinlikle iyi geliyor iyi hissetmek kitabını oku psikolojik kitap zaten iyi gelir
Yesilimm Çoook teşekkür ederim.Sağolun!🥰😘🥰 2yavru1anali [silindi] Minnos06 kahvekokusuu egelsenkonuss Nilaraa Neslihan1903 Hygge
[silindi] Yesilimm Nietzsche ’nin kitabı var çok sevmiştim okuduğumda. Nietzsche ağladığında adı . Biraz polyannacilik içeriği . Ama anlatım tarzı farklı . Pek anlatılacak bır kitap değil . psikoloji seviyorsanız kesinlikle okuyun . Başına gelen her olaydan iyi birşeyler çıkarmayı anlatıyor insana
Marjinal_Anne2 2yavru1anali evet bende seviyorum spirütel anlamda okumayı, kişisel gelişim tarzı vs bilmiyorum ama hoşuma gidiyor ve uygulamaya da çalışıyorum açıkcası