omerleeglence Merhaba kızlar. Benim oğlum üç yaşına girecek ve aşırı derecede araba tutması oluyor kısa uzun mesafe farketmiyo direk içini boşaltıyo. İlaç şurup kullanan varmı bu konuyla alakalı.
06082020 omerleeglence aynı dert kizimdada var 1 yaşına gircek yarın.arabayla 20 dakikalık yolda hemen bembeyaz oluyo er döküyor sonra kusuyor doktorumuz şurup vermişti yola çıkmadan yarım saat önce verin demişti
BeyzaLivaLeyla omerleeglence 2 yaşında kızım var 6.ayından beri ay ı sorun bizdede var genetik eşimde böyleymiş görmcelerimde malesef doktorumuz bir şey önermiyor aç karnına uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum yinede kusuyor
2lokummannesiii omerleeglence bizde hep değil ama mesela 140la falan gidiyorken oto koltuğunda savruluyorsa tutuyor onun dışında tutmuyor. Hıza dikkat edin.
omerleeglence Fun onu bende duydum hiç uygulamadım daha çok hap kullanan annelerle konuştum çok faydasını gördüklerini söylediler
BeyzaLivaLeyla omerleeglence neyi kullandım mı? yara bandını 1 kere denedim 2 saatlik yolda varacağımız yere 15 dk kala yine kustu
Symnur333 omerleeglence bebekler için medramid şurup kullanıyorum bazen onda bile kusuyor yola çıkmadan yarım saat önce veriyorum ama kar etmiyor sanırım hepsinde ortak sorun 🥺