Fatma-630 Kızlar sezeryan yapalı 13 gün oldu ve bende ateş ve belden yukarı tıtreme var be çok uyuyorum susan çıkmış gibi terleme oluyor bişey yemediğim için sütümde fazla gelmiyor 40 mı evde geçirmiyorum geziyorum sizde olan var mı varsa nasıl geçti
Cicek_Gokce46 Fatma-630 ocak 29 da sezeryan doğum yaptım evimdeydim sadece Bi 1 hafta oturup kalkarken zorlandım sonra düzelmiştim terlemem oluyordu ama öyle şığır şığır değil lohusa teridir büyük ihtimal bir de gögsünüzde ağrı varsa oda titreme yapar
Deterjanhanim Fatma-630 merhaba canım bende sezeryan oldum terleme bendede çok oluyordu ama ateş vs olmadı bı doktoruna danış bence ateş ve titreme normal gelmedi bana
Liyazynp Fatma-630 mastit olmuş olabilirsiniz göğsünüzde süt birikmistir sıcak havlu koyun bide bebeginizi sık sık emzirin belki ondandır titreme ateş falan
Ayazimm58 Fatma-630 ates titreme göğüs yani sutten kaynaklanabilir doktorum sormustu çünkü atres titreme oluyormu diye özellikle gogsu bosaltmadigin doldugu zaman, sağmayı dene istersen
Cicek_Gokce46 Fatma-630 mastit olmaya başlamışsınız siz ağrıyan gögsünü emzirin sürekli sıcak havlu arasına beyaz sabun koyup gögüs ucunuza doğru gögsünüzü ovalayın canınız bir şey istediyse de yiyin hemen
Prensannesiii00 Fatma-630 enfeksiyon olabilir ateşin varsa bir hastaneye gidin bende de bu söyledikleriniz vardı enfeksiyon çıktı sonra dikişlerimden aktı
Sanem_05 Göğsün çok dolu olabilir canım mastit olmuş olabilirsin. Göğsünü sağmayi dene o da terletme yapabilir
Sanem_05 Fatma-630 mastit olduysan az gelir canım. Duşta sicak su ile masaj yap göğsüne. Komşumuz vardı yaşlı bi teyze bi kova kaynar su getirdi ağrıyan mastit olan göğsümü eğdim o kovanın içine başımdan da havlu örttük göğsümü buharla ova ova yumuşattı ve süt kendiliğinden geldi. Biraz acıyor ama katlanılmaz değil. Sütüm az çıkıyor diye endişelenme bol bol emzir ve su tüket. Emzirince beyine uyarı gider daha çok süt lazım diye emdikçe cogalir canim hic merak etme