KutayinAnnesiii Kızlar dondurucuda 4.5 aylık sütlerim var 3 ay diyorlar saklama süresine ama kıyamıyorum atmaya da ilk sütlerim çünkü ara ara verdiklerim oldu ama sütüm olduğu için pek vermedim açıkçası. Ne yapayım bilgisi olan yazabilir mi
gulsnmstf KutayinAnnesiii bence atmalısın bebek bu bzm bunyemız onda olmaz Allah korusun zehırler nolcagı bellı olmaz
Zeyna_ KutayinAnnesiii atmalısınız kesinlikle. Eger sütünü çok ise şöyle yapın. Yeni sağlıklarını dolaba koyup tarihi gecmemislerden verebilirsin buzlukta. Tarihlerini yenilemis olursun
ssnnmm KutayinAnnesiii attım ben yani birkaç gün geçmiş olsa neyse ama 1,5ay geçmiş saklama süresinden
KutayinAnnesiii Zeyna_ yok sütüm sağacak kadar çok değil ilk doğum yaptığımda 10 gün kadar göğüslerim şişmişti öyle sağmış atmıştım. Şimdi sağdığım da 30 cc zor çıkıyor ama bebek emerek cok cok çekiyor anlamış değilim 🤷♀️
KutayinAnnesiii Zeyna_ acil bir işimiz olsa Süt bırakmayacağız çocuğa 🤭 millet sağıp işe gidiyor biz 2 saatlik Süt çıkaramıyoruz 😂
spaceship 4 aya çıktı saklama süresi diye biliyorum, yine de bu konuda gerçekten bilgisi olan bir doktora danışabilirsiniz. Sevgiler