zbd Merhaba kizlar5 6 ay 7 günlük bir kızım var ve 3 gündür kakası eskisine göre daha sert ve koyu yeşil sebebi ne olabilir böyle bişey yaşadınız mı hiç?
zbd Paramedikk_ hayır bitki çayı tüketmedim.uzun zamandır. Yeşil yapraklı biseyler de tüketmedim son 4 5 gündür
Cigdem16 Üşütmüştür yada siz üşütmüşsünüzdür. Yeşil kaka o yüzden olur ayaklarınızı sıcak tutun ceyranda kalmayın bebeğinde ayakları ve kafası üşümesin normale döner
zbd Cigdem16 öyle mi dersiniz dikkat edeyim o halde ama havalarda malum pek usutecek hava yok aslında ama bebeklere hiç belli olmuyor
Cigdem16 zbd terleyip esintide kalsanız bile etkiliyor ama yinede bi gaita testi yaptırın içiniz rahatlasın isterseniz
zbd irva evet başladık ama şeftali püresi verdim katı olmaması gerekir kakasının tam aksi olmalı hatta
Rose1221 Elifatih25 ben de de yeşil kaka var kıvamı normal ama ocean microfer de yeşil kaka yapar mı ki
Elifatih25 Rose1221 Yani hep yesil kaka bebegmnki dokdor kan damlasi yapar ddi yani sorun olmadigini syledi. Kanszlk sorunumuz olduğu için srekli pekmez ya da damla hep kullaniyorz ondan cogu zaman yesil
Elifatih25 zbd bnde ocean kullaniyorum cogu zaman yesil. Yani eskilere görede kan yapiyosa bebekte kaka yesil ya da siyaha dönük oluyo derler ama