Tinymom Süt alerjisinde çoğu şeyi yiyemiyoruz tatlı ihtiyacınızı felan nasıl karşılıyor sunuz , neler yiyor sunuz , süreciniz nasıl ilerliyo
2205 Tinymom hurma yiyebilirsin kuru incirden tatlı yapabilirsin kuru kayısıdan tatlı yapabilirsin. Yine hurmadan toplar yapabilirsin cezerye gibi içine ceviz fındık koyarak. Çok tatlı var yani
BarlasMomm Tinymom irmik helvasi, hurma… bizimde kakao ve daha bir süru seye alerjimiz var. Bende tatli arayisindayim
-Alp- Tinymom sadece süt alerjiniz varsa soya sütü, badem sütü kullanın. Şerbetli tatlı ya da meyve reçelleri tüketebilirsiniz. Bize her şey alerjik olduğu için artık tatlı aramıyorum. 4 aydır katı diyetteyiz karnım guruldamazsa şükrediyorum.
emoo yeni başladık yumurta var benm diyetimde sütsüz kek yapıyorum maden suyu ile irmik helvası o da sıvı yağ ile başkada bişey yapamıpyeım hepsinde süt margarin tereyağ var 🙈
Tinymom Aslancikli sadece onlarsa iyi ya . Tabiki alerjinin hepsi kötü ama ne kadar yiyeceklerin içinde azsa o besin o bile iyi geliyor
BarlasMomm Aslancikli var. Muz, tavuk, soya, portakal, karpuz bildiklerimiz. Kakaoya yuksek oranda alerjimiz var. Sizin
Aslancikli BarlasMomm biz daha 2 ayligiz hepsini bulamadk su an kakao ve cikolata ama baska var doktor deneyerek bul dedi
HulyaYaman Bizim süt ve süt ürünlerine yumurtaya buğday ürünlerine glütene kuru yemişe her şeye alerjimiz var hepten zor işim😔
BarlasMomm Aslancikli ben 4 aylikken test yaptirdim orda cikti. Ondan sonra da deneyerek karpuzu buldum su anlik