Elifmom 8.5 aylık bebeğim yataktan düştü böyle bısey yaşayan varmı nelere dıkkat etmem lazım ne yapacagımı sasırdım 😢😢😢😢😢😢
Cansum172 Elifmom cnm küsmüyorsa sassss bakmıyorsa gözleri kaymamıssaaa sorun olmaz inş şişlik vs morarma var mı
Zhraelif Elifmom benim bebeğim de sabah düştü canım normalinde ben çok dikkat ederim etrafını yastıklarla doldurur önlem alırım ama kızım 2 gündür hastaydı bende uykusuzdum uyuya kalmışım bir küt sesiyle uyandım kızım yerdeydi
Elifmom Cansum172 onların hıc bırı yok sadece dustugunde cok agladı sımdı de onun huysuzlugu var galıba bıraakınca aglıyor😟
Elifmom Zhraelif bende oyle cok dıkkat ederım normalde ıkı dk dıger odaya gecmıstım yatagın tam ortasındaydı sese koştum geldıgımde sırt ustu duruyodu ondan çok agladım zaten
Elifmom Cansum172 tamam canım cok sagol sımdılık huysuzluğu var ıns bısey olmaz cok kızıyorum kendime 😢
thelake Elifmom tedbir amacli 2 saat uyutma kusma gözlerde kayma falan olursa bekletmeden hastaneye götür geçmiş olsun cnm
Zhraelif Elifmom 3 saat uyutmadm birde devamlı gözlerinde kayma falan var mı diye baktım hiçbir sıkıntı olmadı inşallah sizin bebeğinizde de olmaz
Cansum172 Elifmom kızma cnm düşe kalkaaa büyütecekler Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı bnm kızımda düştüğünde nasıl ağlamıştım
Elifmom Cansum172 amin inşallah aynen duse kalka buyuyecekler de ınsan kendıne kızmadan edemıyor yıne 😟