Bademmmmmm Arkadaşlar 3 aylık ve bebeği burun aspiratöruyle burnunu çekiyor musunuz burnu tıkalı olunca benim bebeğim in burnu tıkalı ateş yok hangi aspiratör u kullanıyorsunuz
Ebrugzbk Bademmmmmm YouTube’da doktor Osman gönülal var bebek üzerinde burun temizliğini gösteriyor onu izlemenizi tavsiye ederim o şekilde yapabilirsiniz çünkü bebeğiniz daha küçük dört aya kadar sadece burnundan nefes alabiliyorlar
muazmrv Bademmmmmm en sağlıklı yöntem burnuna serum sık enjektörle doğduğundan beri yapıyorum 3-4 CC , şuan 5 aylık
Birmuallime Bademmmmmm ben her gün burnuna bakarım içinde bi şeyler varsa ya da tıkanık gibiyse serum fizyolojik sıkıp otri bebe aspiratör ile çekiyorum, bazen kusmuğu burnundan geliyor o zaman kalanları da çekiyorum aspiratör le
Ebruatktrk O aylarda bende aspiratör kullansam mı die merak ediyordum doktorum eğer ağzı açık uyumaya çalışıyorsa kullan dedi deniz suyu sıkıyoruz çok etkili ya da serum fizyolojik ben otri bebe nin aspiratörünü kullanıyorum mecbur kalınca
Bademmmmmm Ebruatktrk bende burnuna deniz suyu sıkıyorum ama hiç burnundan birşey çıkarmıyor hala tikali
Bademmmmmm Ebruatktrk aspiratör denenedim serum fizyolojik yapıyorum ama burnundan hiçbirsey çıkmıyor direkt ağızdan çıkıyor