Ebrugoktug08 7 ay 6 günlük bebeğim var öğlenleri bi kaç çeşit çorba veriyorum ama pütürlü gıda da verin diyorlar pütürlü olarak ne verebilirim ?? Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak neler veriyorsunuz her gün ne yapsam düşüncesi çok can sıkıcı
Deletedmom5455451 Ebrugoktug08 7 yaşındaki oğluma ben öncd hazır mamalardan vermiştm sonra kahvaltı ile başldık yumurya peynir ezdim verdim. Ara öğünde yoğur ve meyve ezdim içine rondodan geçirmedim yemekleri de evde ne pişiyorsa onuda ezerek verdim özel birşey hazırlamadım.. Şuan oğlum 5 aylık başladık tekrar
bebegimlebuyuyorum Ebrugoktug08 Meyveleri verebilirsiniz eline. Bizde 7 aylığız haşlayıp eline veriyorum bazen yemeye çalışıyor ama yiyemiyor tabiki.
mutlukalp21 Ebrugoktug08 yumurta peynir. Yada irmikli muz, yulaflı elma pisiriyorum kahvaltı için meyveler değişiyor şeftali kayısı evde ne varsa bağırsak durumuna göre. Akşam da yoğurt yada havuçlu pirinçli kabaklı bulgurlu haşlama zeytinyağ damla tip veriyorum.
Yasemin38 Ebrugoktug08 taneli çorbalar yap canım. Kahvaltıda verdiklerini püre olarak karıştırıp verme. https://imgyukle.com/i/XV8Mv listede belki işine yarar
Ebrugoktug08 bebegimlebuyuyorum meyve veriyorum da onla karnı doymaz ki yemek türü ne verebilirim çorbadan başka onları zaten taneli pirinç yada şehriyeli yapıyorum zaten de diğer havuç patates kabak ezmelerini yemiyor
Ebrugoktug08 mutlukalp21 haşlama yapmıştım ilk tadlarını sevmedi çorba olarak anca yiyor öyle suda haşlanmış kabak falan sevmiyo 🤷♀️
bebegimlebuyuyorum Ebrugoktug08 Pütürlü şeylere alışması için demiştim ben. Siz ilk başlarken meyvelerden mi başladınız acaba? İlk meyveyi tadan bebekler sebze yemiyorlar. Nasıl sevdirirsiniz bilmiyorum. Bizde öyle bir sıkıntı olmadığı için öneri yapamayacağım.